har du spørgsmål?
Ring i dag på 42 19 03 91

Flisearbejde i Ikast

Vi er specialister i flisearbejde

Hos Isenvad Tømrerfirma ApS i Ikast kan vi med stolthed sige, at vi er specialister i flisearbejde. Vi laver forskellige typer af flisearbejde, hvor vi reparerer små som store områder med fliser. Vi tilbyder desuden at varetage fliselægning på f.eks. dit nye badeværelse. Vi er en mindre virksomhed, men vores team er stærkt og udfører altid arbejdsopgaver til fuld tilfredsstillelse. Uanset om fliserne skal lægges udendørs eller indendørs, på væggen eller på gulvet – så klarer vi opgaven med et smil. Når vi indleder et samarbejde, sørger vi for en god dialog fra starten, som naturligvis varer ved igennem hele processen.

Har du brug for vejledning til flisevalg?
Så kommer vi gerne med vores bud på, hvordan opgaven løses bedst muligt. I den proces trækker vi på vores erfaring og kompetencer, hvor vi har kundens ønsker i centrum. På den måde får du den løsning, der opfylder dine krav, og som er mest optimal i forhold til brug, æstetik og formålet. Vi tilbyder flisearbejde med følgende typer af fliser:

• Køkkenfliser, herunder fliser til industrikøkkener
• Vægfliser
• Gulvfliser
• Trappefliser, terrassefliser og havefliser
• Badeværelsesfliser Kørefliser
• Og meget andet…

Vil du have et uforpligtende tilbud?
Så er du altid velkommen til at komme forbi vores adresse i Ikast. Vi har dagligt kunder fra nærområdet som f.eks. Herning og Silkeborg. Du er også velkommen til at give os et kald eller send en mail. Ring på tlf. 42 19 03 91 eller skriv til mrtjacobsen@live.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.Isenvad Tømrerfirma - Tyvkærvej 33 - 7430 Ikast
Telefon: +45 42 19 03 91
mrtjacobsen@live.dk