har du spørgsmål?
Ring i dag på 42 19 03 91

Tilbygning & Ombygning

Drømmer du om en ombygning?

Har du og din familie brug for mere plads? Eller trænger dele af din bolig til en kærlig hånd? Hos Isenvad Tømrerfirma tilbyder vi ombygning og tilbygning af dit hjem. Vi udfører skræddersyede løsninger, der passer til dine og familiens ønsker og behov. En tilbygning eller ombygning er perfekt for jer, der har brug for mere plads i boligen. Drømmer du om en udestue, tagterrasse, nyt køkken-alrum eller andet, så står vi klar til at hjælpe dig med en professionel løsning. Vi har mange års erfaring med ombygninger og tilbygninger af både ældre og nyere boliger.

Vi imødekommer dine ønsker

Når der skal bygges om eller bygges til er det vigtigt at have husets stil og alder in mente. I fællesskab med dig finder vi frem til den løsning, der passer bedst muligt til din boligs æstetik. Vi udfører projektet professionelt med erfarne fagfolk og gode materialer, så du får en løsning, du kan glæde dig over i mange år. Vi påtager os kun projekter, som vi kan stå inde for. Igennem årene har vi ombygget et stort antal huse og lejligheder, terrasser, tage og garager. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig et skridt nærmere din drømmebolig.

Går du i byggetanker?

Vi er ikke bange for at tænke anderledes. Kontakt os i dag, hvis du ønsker en kompetent og professionel samarbejdspartner igennem hele byggeprocessen. Ring til os på telefon 4219 0391 eller send os en e-mail på mrtjacobsen@live.dk. Vi er beliggende i Ikast, men hjælper også gerne kunder i og omkring Herning, Viborg og Silkeborg.Isenvad Tømrerfirma - Tyvkærvej 33 - 7430 Ikast
Telefon: +45 42 19 03 91
mrtjacobsen@live.dk