Renovering eller nyt badeværelse

Hos Isenvad Tømrerfirma har vi også en murerafdeling. Vi er eksperter i renovering, istandsættelse og lave nye badeværelser.

Vælger du os som din samarbejdspartner sikrer vi et personligt og unikt badeværelse, som lever op til dine ønsker, og passer til din stil og bolig. Vi foretager altid opmålinger af badeværelset, så vi kan få dit badeværelse tilpasset til din bolig.

Vi taler sammen om muligheder og begrænsninger, så murerløsningen af badeværelset er noget du bliver glad for. Vi murer badeværelser i Herning, Ikast, Silkeborg, Viborg og omegn. 

​Specialister i flisearbejde

Vi kan med stolthed i stemmen sige, at vi er specialister i flisearbejde. Vi kan murer fliser i forskellige designs på badeværelser, så det kommer til at passe til netop din stil. Derudover tilbyder vi reparation af små samt store områder med fliser.

Vi er en mindre virksomhed, men vores team af murer er stærkt og udfører altid deres opgaver til fuld tilfredshed. Uanset om fliserne på badeværelset skal mures på væggen, gulvet eller rundt om et andet møbel, så udfører vi opgaven med et smil.

Inden vi starter på at murer et badeværelse i Ikast og omegn, indleder vi med en god dialog fra starten og kommunikere med vores kunder gennem hele forløbet.​

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

​Du er altid velkommen til at komme forbi vores adresse i Ikast. Vi tilbyder altid potentielle kunder råd og vejledning omkring murerløsninger på deres badeværelse. Vi har muret mange badeværelser for kunder i Ikast, Viborg, Herning, Silkeborg og omegn gennem årerne.

Du er også velkommen til at give os et kald eller sende en mail. Du kan ringe til os på tlf. 42 19 03 91 eller skriv til mrtjacobsen@live.dk. Vi ser frem til at høre fra dig. 

​Hvad siger vores kunder

"Totalrenovering af hus"

Vi har brugt Isenvad Tømrerfirma som totalentreprenør i forbindelse med ombygning. Igennem hele processen har de leveret flot håndværk.

Line og Benjamin

"Nye vinduer"

Der er skiftet vinduer på sydsiden. Vinduerne ankom i den aftalte uge.

Og blev monteret 14 dage senere. Fint arbejde - og rigtig fint ryddet op :-)

Randi Hansen​

"Prismæssigt i midten"

Teddi vinder på personlighed, er god til at tale med kunden. Professionel hele vejen igennem. Ingen tvivl om indholdet i tilbudet, hvilke opgaver der skulle udføres.

John Aale

"Nye fuger"

Jeg har brugt Isenvad Tømrerfirma flere gange, og tøver ikke med at bruge dem igen. Godt er de også har fået en murer afdeling.

Erland Axel

Vil du vide mere eller skal vi blot sende dig et tilbud?

facebook Følg med på Facebook

HOS OS KAN DU FØLE DIG TRYG GENNEM HELE PROCESSEN

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Isenvad Tømrerfirma ApS

Klochsvej 67C

7441 Bording

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 42 19 03 91

E-mail: mrtjacobsen@live.dk

CVR: 37839841

Sitemap

Telefontider

Mandag - fredag: 06.00 - 17.30

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.