Lad os om dit

Pudsning af hus & pudsearbejde

Hos Isenvad Tømrerfirma ApS tilbyder vi at stå for pudsearbejdet både inden- og udendørs i Ikast, Silkeborg, Viborg og Herning. Der er mange, der tænker, at de sagtens kan klare pudsning af hus eller pudsearbejdet selv. Vores erfaring siger os dog, at man i det fleste tilfælde bør få hjælp af en professionel.

Det er på den måde, at I får det bedste resultat – fordi kompetencerne tydeligt afspejler sig i resultatet. Der er forskel på overflader, og derfor kan pudsearbejdet volde store problemer for personer, der ikke er professionelle. Når vi udfører pudsning af hus og pudsearbejde for vores kunder i Ikast og omegn, har vi udelukkende kundens ønsker i centrum – så vores kunder altid får det resultat, de drømmer om. Et pudsearbejde gør en kæmpe forskel for helhedsindtrykket.

Hvorfor skal man pudse sit hus?

Der kan være flere forskellige grunde til at udføre pudsearbejde på facader og hus, men fælles for det hele er, at hvis du vedligeholder dine mure i god tid, kan du spare på udgiftsfronten senere.

Det kan hurtigt komme til at koste dyrt, hvis der f.eks. er kommet skader i mange af stenene. I forbindelse med reparation af muren er det en fordel at pudse i samme omgang.

Det samme gælder, hvis overfladen er begyndt at skalle af, eller hvis fugen er i stykker. En pudsning i forbindelse med reparation kan altså være afgørende for jeres udendørs- såvel som indendørs liv.

Pudsning indendørs er især en fordel, fordi det giver en mere ensartet overflade og et lysere rum. Desuden er det også nemmere at reparere en pudset mur fremover frem for f.eks. en blank mur.

Kontakt os gerne

Har du spørgsmål til vores pudsearbejde eller til pudsning af hus, så stil dem gerne til os. Ring på tlf. 42 19 03 91 eller send os en mail via mrtjacobsen@live.dk. Vi er bosat i Ikast, men kører gerne ud til kunder i nærområdet som f.eks. Herning, Silkeborg og VIborg.

Måske har du også brug for hjælp til følgende:

​Hvad siger vores kunder

"Totalrenovering af hus"

Vi har brugt Isenvad Tømrerfirma som totalentreprenør i forbindelse med ombygning. Igennem hele processen har de leveret flot håndværk.

Line og Benjamin

"Nye vinduer"

Der er skiftet vinduer på sydsiden. Vinduerne ankom i den aftalte uge.

Og blev monteret 14 dage senere. Fint arbejde - og rigtig fint ryddet op :-)

Randi Hansen​

"Prismæssigt i midten"

Teddi vinder på personlighed, er god til at tale med kunden. Professionel hele vejen igennem. Ingen tvivl om indholdet i tilbudet, hvilke opgaver der skulle udføres.

John Aale

"Nye fuger"

Jeg har brugt Isenvad Tømrerfirma flere gange, og tøver ikke med at bruge dem igen. Godt er de også har fået en murer afdeling.

Erland Axel

Vil du vide mere eller skal vi blot sende dig et tilbud?

facebook Følg med på Facebook

HOS OS KAN DU FØLE DIG TRYG GENNEM HELE PROCESSEN

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Isenvad Tømrerfirma ApS

Klochsvej 67C

7441 Bording

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 42 19 03 91

E-mail: mrtjacobsen@live.dk

CVR: 37839841

Sitemap

Telefontider

Mandag - fredag: 06.00 - 17.30

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.