Vi kan tilbyde

Vinduesmontage & udskiftning af døre og vinduer

Gå ikke på kompromis, når der skal nye døre eller vinduer i huset. Hos Isenvad Tømrerfirma har vi mange års erfaring med vinduesmontage og udskiftning af døre og vinduer i både etageejendomme, villaer og parcelhuse i Silkeborg, Viborg, Herning og Ikast.

Vi tilbyder både udskiftning af vinduer og renovering af nedslidte døre og ruder, så du har mulighed for at få præcis den løsning, der klæder dit hus bedst. Trænger vinduesrammer eller dørkarme til en reparation, klarer vi også det. Vi leverer og monterer døre og vinduer efter mål fra kælder til kvist fra en lang række kendte producenter – altid i de bedste materialer.

Udskiftning af vinduer og døre er en værdifuld investering

Udskiftning af vinduer og døre eller renovering af ældre partier er en investering i din bolig, der kan betale sig! Moderne døre og vinduer sætter et nyt og spændende præg på dit hjem, der med garanti vil hæve boligens værdi.

Samtidig er en sådan udskiftning også en god investering for både din økonomi og miljøet, da nye vinduer og døre kan give dig store besparelser på varmeregningen.

Professionel montering af vinduer og døre

Hos Isenvad Tømrerfirma har vi mange års erfaring inden for vinduesmontage og udskiftning af døre og vinduer, der har en del år på bagen, og vi står derfor klar til at tilbyde dig professionelle løsninger, der opfylder alle dine behov i Ikast, Herning, Silkeborg og omegn.

Vi har stort fokus på kvaliteten og anvender udelukkende markedets bedste materialer, så du får en professionel og holdbar løsning, når du hyrer os til f.eks. udskiftning af indvendige døre.​

Skal vi hjælpe dig? Kontakt os i dag

Hvad koster montering af døre og vinduer? Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med udskiftning af vinduer eller renovering af dine døre i Viborg, Silkeborg, Ikast og Herning, så kontakt os på telefon 42 19 03 91 eller e-mail mrtjacobsen@live.dk.

Vi står klar med et uforpligtende tilbud på alle typer af opgaver inden for udskiftning af døre og vinduer, som vi gerne udarbejder til dig, når vi har hørt mere om dit projekt pr. mail eller telefon.

​Projekter i alle prisklasser

Se referencer her

​Tryg og personlig

Lær os bedre at kende

​Stor erfaring i branchen

Læs mere

Kom i kontakt med os let og hurtigt!

Du er også meget velkommen til at ringe til os på 42 19 03 91 for at booke tid.

​Hvad siger vores kunder

"Totalrenovering af hus"

Vi har brugt Isenvad Tømrerfirma som totalentreprenør i forbindelse med ombygning. Igennem hele processen har de leveret flot håndværk.

Line og Benjamin

"Nye vinduer"

Der er skiftet vinduer på sydsiden. Vinduerne ankom i den aftalte uge.

Og blev monteret 14 dage senere. Fint arbejde - og rigtig fint ryddet op :-)

Randi Hansen​

"Prismæssigt i midten"

Teddi vinder på personlighed, er god til at tale med kunden. Professionel hele vejen igennem. Ingen tvivl om indholdet i tilbudet, hvilke opgaver der skulle udføres.

John Aale

"Nye fuger"

Jeg har brugt Isenvad Tømrerfirma flere gange, og tøver ikke med at bruge dem igen. Godt er de også har fået en murer afdeling.

Erland Axel

Vil du vide mere eller skal vi blot sende dig et tilbud?

facebook Følg med på Facebook

HOS OS KAN DU FØLE DIG TRYG GENNEM HELE PROCESSEN

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Isenvad Tømrerfirma ApS

Klochsvej 67C

7441 Bording

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 42 19 03 91

E-mail: mrtjacobsen@live.dk

CVR: 37839841

Sitemap

Telefontider

Mandag - fredag: 06.00 - 17.30

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.