Skal du have lavet​

Udskiftning af tag eller nyt tag?

Et nyt tag er det oplagte sted at starte, hvis du ønsker mere plads eller flere kvadratmeter i din bolig. Hos Isenvad Tømrerfirma har vi mange års erfaring med udskiftning, renovering og efterisolering af alle former for tage.

Vi udfører alle former for tagarbejde for både private og erhverv i og omkring Herning, Ikast, Viborg og Silkeborg, og hvis du ønsker det, kommer vores tagdækker også forbi dig.

Trænger din bolig til nyt tag?

Et nyt tag vil med garanti forbedre boligens udtryk og værdi betydeligt. Vi lægger både eternittag, tegltag og udfører renovering af tag samt mindre reparationer. Men hvad koster et nyt eternittag? Hvad koster et nyt tegltag? Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores priser på tagdækning og tagreparation.

Der er mange fordele ved at få udskiftet sit tag eller få lagt nyt tag. Tagrenovering med efterisolering er naturligvis en god investering i forhold til klimaet, da et godt isoleret tag kan spare dig for mange kroner på varmeregningen. Et nyt tag giver dig mulighed for at udnytte alle boligens kvadratmeter fuldt ud og samtidig give mere lys og bedre indeklima med kviste og ovenlysvinduer.

Din professionelle samarbejdspartner

Der er mange muligheder, når du skal have udskiftet dit tag eller have et nyt tag. Det er derfor vigtigt at alliere sig med en erfaren og kompetent samarbejdspartner, der kan guide dig gennem hele processen. 

Hos Isenvad Tømrerfirma står vi klar til at hjælpe dig fra start til slut.

​Som professionelle fagmænd udfører vi alt fra konstruktion og efterisolering til den sidste finish.

Vi samarbejder desuden med en lang række af dygtige producenter, så vi altid kan vejlede dig omkring de bedste materialer og tilvalgsløsninger til dit tag. Vi står naturligvis klar til at vejlede dig om det bedste valg til netop din bolig.

Ring og hør mere – kontakt os i dag

Hvad koster en udskiftning af et tag eller et nyt tag? Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dit næste projekt. Vi yder professionel og kompetent rådgivning om udskiftning af tag, både til private og erhvervskunder i Herning, Ikast, Viborg og Silkeborg.

Når vi har hørt mere om din opgave, udarbejder vi straks et uforpligtende tilbud til dig, så du har en god idé om den endelige pris. Kontakt os i dag på telefon 42 19 03 91 eller e-mail mrtjacobsen@live.dk.

​Projekter i alle prisklasser

Se referencer her

​Tryg og personlig

Lær os bedre at kende

​Stor erfaring i branchen

Læs mere

Kom i kontakt med os let og hurtigt!

Du er også meget velkommen til at ringe til os på 42 19 03 91 for at booke tid.

​Hvad siger vores kunder

"Totalrenovering af hus"

Vi har brugt Isenvad Tømrerfirma som totalentreprenør i forbindelse med ombygning. Igennem hele processen har de leveret flot håndværk.

Line og Benjamin

"Nye vinduer"

Der er skiftet vinduer på sydsiden. Vinduerne ankom i den aftalte uge.

Og blev monteret 14 dage senere. Fint arbejde - og rigtig fint ryddet op :-)

Randi Hansen​

"Prismæssigt i midten"

Teddi vinder på personlighed, er god til at tale med kunden. Professionel hele vejen igennem. Ingen tvivl om indholdet i tilbudet, hvilke opgaver der skulle udføres.

John Aale

"Nye fuger"

Jeg har brugt Isenvad Tømrerfirma flere gange, og tøver ikke med at bruge dem igen. Godt er de også har fået en murer afdeling.

Erland Axel

Vil du vide mere eller skal vi blot sende dig et tilbud?

facebook Følg med på Facebook

HOS OS KAN DU FØLE DIG TRYG GENNEM HELE PROCESSEN

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Isenvad Tømrerfirma ApS

Klochsvej 67C

7441 Bording

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 42 19 03 91

E-mail: mrtjacobsen@live.dk

CVR: 37839841

Sitemap

Telefontider

Mandag - fredag: 06.00 - 17.30

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.