Tilbygning i træ

​Vi udfører tilbygninger i træ til din bolig

Hvis du er i gang med at overveje en tilbygning til dit hus, kan det være, at du har overvejet en tilbygning i træ. Materialet bliver mere populært blandt private boligejere, som ser fordelene i at give sin tilbygning et æstetisk look, der står i modsætning til og komplementerer det typiske murstenshus eller villa. Der er mange muligheder, når det kommer til at lave en tilbygning i træ – de mest velkendte eksempler er:

  • ​Flere værelser, f.eks. børneværelse, gæsteværelse mm.
  • ​Et udvidet køkken/alrum
  • Tagdække/læ til terrasse
  • Carporte

En tilbygning er altid løsningen til at få dækket jeres bolig-behov; rent praktisk er mere plads og flere værelser en ideel løsning til huse med begrænset plads, men en tilbygning er også din mulighed for at få mere luksus ind i hverdagen. Vi har mange års erfaring med arbejde i træ og lavet tilbygninger i træ med stor tilfredshed, så vi kan også hjælpe dig med at realisere dit drømmeprojekt.

Fordelene ved brug af træ til din tilbygning

Der er mange årsager til, at flere igen har fået øjnene op for træ som materiale til tilbygninger: Træ er nemlig meget mere klimavenligt. CO2-afgivelsen er væsentlig mindre ved brug af træ end f.eks. mursten eller beton. Desuden er det også meget praktisk. Tilbygninger i træ behøver ikke farvemæssigt at passe sammen med resten af boligen – Du har derfor en større frihed til at vælge, hvilke farver og hvilke træsorter du synes mest om. Du slipper derfor for det store arbejde med at finde den helt rigtige mursten.

Står du over for tilbygningsarbejde? Kontakt os i dag

Uanset om du næsten er færdig med forarbejdet, eller du ikke er klar over, hvor man skal begynde med tilbygningsarbejdet, så kan vi hjælpe dig – Vi giver dig altid professionel vejledning og konstruktiv sparring, når du har brug for det. Vi står også til tjeneste, hvis du har brug for tømrere til at lave tilbygningen i træ i Ikast, Silkeborg og omegn: med mange års erfaring på både store og mindre byggeprojekter, sørger vi hos Isenvad Tømrerfirma for kvalitetsarbejde, som du kan være stolt af. Om du gerne søger det klassiske eller det utraditionelle, er vi de rette for dig – Vi er ikke bange for at tænke anderledes. Kontakt os i dag, hvis du har brug en kompetent og erfaren samarbejdspartner igennem hele byggeprocessen.

Ring til os på telefon​42 19 03 91,​eller send os en e-mail på ​mrtjacobsen@live.dk.

​Projekter i alle prisklasser

Se referencer her

​Tryg og personlig

Lær os bedre at kende

​Stor erfaring i branchen

Læs mere

Kom i kontakt med os let og hurtigt!

Du er også meget velkommen til at ringe til os på 42 19 03 91 for at booke tid.

​Hvad siger vores kunder

"Totalrenovering af hus"

Vi har brugt Isenvad Tømrerfirma som totalentreprenør i forbindelse med ombygning. Igennem hele processen har de leveret flot håndværk.

Line og Benjamin

"Nye vinduer"

Der er skiftet vinduer på sydsiden. Vinduerne ankom i den aftalte uge.

Og blev monteret 14 dage senere. Fint arbejde - og rigtig fint ryddet op :-)

Randi Hansen​

"Prismæssigt i midten"

Teddi vinder på personlighed, er god til at tale med kunden. Professionel hele vejen igennem. Ingen tvivl om indholdet i tilbudet, hvilke opgaver der skulle udføres.

John Aale

"Nye fuger"

Jeg har brugt Isenvad Tømrerfirma flere gange, og tøver ikke med at bruge dem igen. Godt er de også har fået en murer afdeling.

Erland Axel

Vil du vide mere eller skal vi blot sende dig et tilbud?

facebook Følg med på Facebook

HOS OS KAN DU FØLE DIG TRYG GENNEM HELE PROCESSEN

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Isenvad Tømrerfirma ApS

Klochsvej 67C

7441 Bording

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 42 19 03 91

E-mail: mrtjacobsen@live.dk

CVR: 37839841

Sitemap

Telefontider

Mandag - fredag: 06.00 - 17.30

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.