har du spørgsmål?
Ring i dag på 42 19 03 91

Køkken/bad - Isenvad Tømrerfirma

Nyt køkken eller bad?

Hos Isenvad Tømrerfirma er vi eksperter i opsætning og udskiftning af køkkener og badeværelser. Vi tilbyder at tilpasse færdigproducerede køkkener og bade, så de passer til rummets form og størrelse. Med os som samarbejdspartner får du et personligt og unikt køkken eller bad, som passer til din smag og din bolig. Har du brug for opmåling tager vi gerne på besøg hos dig for at måle rum og vægge, så vi kan tilpasse dit nye køkken eller bad præcis til din bolig. Sammen taler vi om muligheder og begrænsninger, så du får en løsning, du bliver glad for.

Vi hjælper med det hele

Vi står klar til at hjælpe dig ligegyldigt opgavens størrelse og omfang. Ønsker du fuld levering og montage af dit nye køkken eller bad, så er vi din samarbejdspartner. Har du blot behov for udskiftning af bordpladen eller justering af en skabslåge, så er vi også behjælpelige med det. Har du brug for hjælp til nedrivning af dem gamle køkken- eller badeværelseselementer, så klarer vi også det. Kort sagt tilbyder vi at klare alt i forbindelse med renovering af dit køkken eller bad i det omfang, du ønsker det. Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om leveringstider, priser og materialer.

Kontakt os i dag

Ønsker du et uforpligtende tilbud på montering af dit nye køkken eller bad, så kontakt os på telefon 4219 0391 eller e-mail på mrtjacobsen@live.dk. Vi er beliggende i Ikast, men hjælper også gerne kunder i og omkring Herning, Viborg og Silkeborg.Isenvad Tømrerfirma - Tyvkærvej 33 - 7430 Ikast
Telefon: +45 42 19 03 91
mrtjacobsen@live.dk