har du spørgsmål?
Ring i dag på 42 19 03 91

Pudsearbejde i Ikast

Lad Isenvad Tømrerfirma ApS stå for pudsearbejdet

Hos Isenvad Tømrerfirma ApS tilbyder vi at stå for pudsearbejdet både inden- og udendørs. Der er mange, der tænker, at de sagtens kan klare pudsearbejdet selv. Vores erfaring siger os dog, at man i det fleste tilfælde bør få hjælp af en professionel. Det er på den måde, at I får det bedste resultat – fordi kompetencerne tydeligt afspejler sig i resultatet. Der er forskel på overflader, og derfor kan pudsearbejdet volde store problemer for personer, der ikke er professionelle. Når vi udfører pudsearbejde for vores kunder, har vi udelukkende kundens ønsker i centrum – så vores kunder altid får det resultat, de drømmer om. Et pudsearbejde gør en kæmpe forskel for helhedsindtrykket.

Hvorfor skal man pudse?
Der kan være flere forskellige grunde til at udføre pudsearbejde på facader, men fælles for det hele er, at hvis du vedligeholder dine mure i god tid, kan du spare på udgiftsfronten senere. Det kan hurtigt komme til at koste dyrt, hvis der f.eks. er kommet skader i mange af stenene. I forbindelse med reparation af muren er det en fordel at pudse i samme omgang. Det samme gælder, hvis overfladen er begyndt at skalle af, eller hvis fugen er i stykker. En pudsning i forbindelse med reparation kan altså være afgørende for jeres udendørs- såvel som indendørs liv. Pudsning indendørs er især en fordel, fordi det giver en mere ensartet overflade og et lysere rum. Desuden er det også nemmere at reparere en pudset mur fremover frem for f.eks. en blank mur.

Kontakt os gerne
Har du spørgsmål til vores pudsearbejde, så stil dem gerne til os. Ring på tlf. 42 19 03 91 eller send os en mail via mrtjacobsen@live.dk. Vi er bosat i Ikast, men kører gerne ud til kunder i nærområdet som f.eks. Herning.Isenvad Tømrerfirma - Tyvkærvej 33 - 7430 Ikast
Telefon: +45 42 19 03 91
mrtjacobsen@live.dk