har du spørgsmål?
Ring i dag på 42 19 03 91

Vedligeholdelsesfrit træ - Isenvad Tømrerfirma

Skal dit træværk være veldigeholdelsefrit?

Gider du heller ikke bruge tid og penge på vedligeholdelse af træ og planker i din bolig? Hos Isenvad Tømrerfirma tilbyder vi en lang række af løsninger inden for vedligeholdelsesfrit træværk til brug på gavle, udhæng, garager, tilbygninger og terrasser. Vi anvender forskellige materialer som Ivarplank, Hardieplank og lignende. Fælles for alle disse alternativer til træbrædder er, at de ikke kræver hverken maling eller vedligeholdelse. Dette er derfor den helt ideelle løsning for dig, der ikke gider bruge tid på nogen form for vedligeholdelse af boligens træværk.

Flot resultat i mange år

Ivarplank og Hardieplank er fremstillet i super holdbart fibercement, der garanterer en flot overflade i mange år. Disse typer af brædder sikrer dig samtidig en flot, trælignende finish, der giver dig det samme æstetiske resultat, som hvis du anvendte træ. Hos Isenvad Tømrerfirma har vi stor erfaring med beklædning i de nye alternativer til traditionelt træ. Vi står klar med professionelle råd og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvorvidt dette er den rigtige løsning til din bolig. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak, hvis du vil vide mere om, hvordan din bolig kan blive vedligeholdelsesfri.

Få et tilbud

Vi udformer gerne et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt. Er du interesseret i en vedligeholdelsesfri løsning på dit næste projekt, så kontakt os på telefon 4219 0391 eller e-mail på mrtjacobsen@live.dk. Vi er beliggende i Ikast, men hjælper også gerne kunder i og omkring Herning, Viborg og Silkeborg.Isenvad Tømrerfirma - Tyvkærvej 33 - 7430 Ikast
Telefon: +45 42 19 03 91
mrtjacobsen@live.dk